ROUW BLOEMWERK

Er komt veel op uw af na het overlijden van een dierbare. Wij helpen u met het juiste advies voor een passend rouwstuk of boeket. In de winkel bekijken we samen de vele mogelijkheden en bespreken we alle wensen en mogelijkheden.

Al meer dan 50 jaar ervaring in de regio met de vele uitvaart centra’s zoals Uitvaartcentrum Utrecht, Crematorium Daelwijck en R.K. Begraafplaats St. Barbara.

Soms is er wat extra urgentie, twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op.

De winkel in 7 dagen per week geopend. 

ROUWBOEKET

Makkelijk te vervoeren

Een handgebonden rouwboeket in alle kleuren mogelijk. Strak afgewerkt en snel te leveren of op te halen. Kan evt meegenomen worden naar de plechtigheid.

ROUWDECORATIE

Alle vormen mogelijk

Persoonlijker kan bijna niet. Alle vormen zijn mogelijk. Vertel ons wat u wilt en wij gaan het op maat maken. Denk aan een hartvorm of anker. Twijfel niet en informeer naar de vele mogelijkheden.

ROUWSTUK

Lang houdbaar, altijd vers.

Een traditioneel rouw bloemstuk gestoken in steekschuim. Rond (Biedemeijer) of ovaal zijn de meest gebruikte vormen. Alle bloemen en kleuren mogelijk.

KRANS

De bekende krans

Symbool boor oneindigheid. Een (herdenkings)krans herdenkt het leven en de eeuwige liefde. Alle bloemen en kleuren mogelijk. Ook evt seizoensbloemen mogelijk.

ROUWKIST VERSIERING

Héél persoonlijk!

Je ziet het steeds vaker, de rouwkist bedenkt met bloemen of iets anders. Dit kunnen we speciaal voor u maken en verzorgen. Vertel ons wat u wilt en samen maken we er een mooie plechtigheid van.

ALLES MAG EN KAN!

Niemand is standaard.

U kunt veel inspiratie opdoen via Pinterest. Bekijk wat mooi is, wat de wensen zijn en bespreek het met ons team. Wij gaan ons best doen om uw eigen ideeën zo goed mogelijk te realiseren.

Jopie's bloemenhuis, al meer dan 50 jaar ervaring in begrafenis bloemen.

Geen zorgen, alle details kloppen!

Bezorgen

Wij kennen alle rouwcentra's zoals: Uitvaartcentrum Utrecht, Crematorium Daelwijck en R.K. Begraafplaats St. Barbara en Yarden. 

7 dagen geopend.

Ook op zondag kunt u langs komen voor informatie. Natuurlijk kunt u ook even bellen met 030-2935453 om een afspraak te maken. Liever even rustig thuis alles bespreken, ook dat is mogelijk..

Liefde en aandacht

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om op een waardige manier afscheid te nemen. Met veel respect verzorgen wij de bloemen. Evt ook na een paar dagen indiendit nodig is.

Inspiratie boeken

In de winkel hebben wij speciale rouw boeken ter inspiratie. Kom de boeken ophalen en bekijk thuis rustig de vele mogelijkheden. 

Geen tijd te verliezen

Snel schakelen is belangrijk. Iedere dag zijn wij op de grote veilingen in Nederland. Altijd verse bloemen en het grootste assortiment wat u mag verwachten.

Laatste groet / Laatste tekst

Er zijn vele mogelijkheden om uw persoonlijke tekst op het rouw bloemstuk te plaatsen. Er zijn vele soorten linten maar ook een handgeschreven kaart is mogelijk. Nieuw is dat het ook mogelijk is om op een groot blad met krijt een tekst te schrijven.

030-2935453 VRAGEN? 08:30 - 18:00 uur

Vraag het Jopie!

Heeft u een vraag, of wilt u contact met Jopie's bloemenhuis?
Bel even met de winkel 030-2935453 of gebruik het contactformulier.

Ik wil vragen

Wat willt u vragen? Is er haast, dan kunt u beter even bellen met de winkel.

FANS  |  AMBASSADEURS  |  VRIENDEN

Stadsbloemist in UTRECHT

Kanaalstraat 105
3531 CC
Utrecht (lombok)

OPEN

MAANDAG T/M VRIJDAG
 8:30 - 18:00 uur.
ZATERDAG
 8:30 - 17:00 uur.
ZONDAG.
Gesloten.

NIEUW!

Bloemenabonnement
Vanaf 16,95- (zakelijk of particulier).

Copyright (c)  2024 - sitemap - Jopie's Bloemenhuis. Made with ☕🎉 by  ♃.  www.gewoonalex.nl